ADECCO

Aan de slag bij de gemeente? Laat je informeren door Adecco.

PERSBERICHT

Aan de slag bij de gemeente?
Laat je informeren bij Adecco.

Velsen
Een veelzijdige instelling als de gemeente Velsen heeft altijd werk aan de winkel. Ruim 600 medewerkers zorgen voor een vlotte en degelijke uitvoering van de vele, gevarieerde gemeentelijke taken. In een personele organisatie van die omvang doen zich altijd verschuivingen voor. De een stopt met werken, de ander aanvaardt een nieuwe functie of kiest voor een loopbaan elders. Om die lege plekken weer snel en goed in te kunnen vullen, heeft Velsen gekozen voor de professionele dienstverlening van uitzendorganisatie Adecco. De Adecco-vestiging in IJmuiden wordt het eerste aanspreekpunt voor tijdelijke vacatures die de gemeente met grote regelmaat per direct of op termijn beschikbaar heeft. Het contract waarmee deze nieuwe samenwerking van kracht gaat, wordt binnenkort door beide partijen ondertekend.

Alle IJmondgemeenten nemen eens per drie jaar de samenwerking met hun toeleveranciers van flexpersoneel onder de loep. Velsen heeft dit jaar bewust gekozen voor een nieuwe partner: Adecco The Flex Company. De gemeente herkent zich met name in de aanpakkersmentaliteit van de personele dienstverlener die alle afdelingen van de gemeente inmiddels nauwgezet in kaart heeft gebracht. Met die analyse van de personele behoefte per afdeling als uitgangspunt, gaat Adecco een bestand maken van kandidaten die precies passen bij de verschillende functies en die snel inzetbaar zijn.

Heldere voorlichting
Die functies zijn bijzonder veelzijdig. Gemeentelijke taken reiken van sporthalbeheer en groenvoorziening tot financieel-administratieve werkzaamheden op alle denkbare niveaus, zowel uitvoerend als beleidsmatig. Hoewel Velsen in het algemeen streeft naar vaste dienstverbanden, worden vacatures soms eerst even tijdelijk ingevuld. Interne verschuivingen in de personele bezetting kunnen daartoe de aanleiding vormen, maar ook speciale projecten of onvoorziene drukte. Tijdelijke inzet resulteert trouwens geregeld in een vast dienstverband. Met Adecco is afgesproken dat kandidaten altijd helder worden voorgelicht over de mogelijkheden en toekomstperspectieven.

Eigen inbreng
Iedereen is welkom bij Adecco om zich op een mogelijke loopbaan bij de gemeente Velsen te komen oriënteren. Voor met name secretariële en automatiseringstalenten talenten liggen er volop kansen. Wie zich nu bij Adecco inschrijft, dingt automatisch mee naar alle passende functies die op korte of langere termijn beschikbaar komen. Daarmee ligt de weg open naar leuk, zinvol en uitdagend werk bij een prettige, informele organisatie, waarin de eigen inbreng van iedereen hogelijk op prijs wordt gesteld.

Wie meer wil weten over direct beschikbare vacatures of over de aantrekkelijke mogelijkheden op termijn, kan contact opnemen met Ilona Bongers of Judith van Lieshout van Adecco IJmuiden, telefoon:
0255-547950. En natuurlijk is iedereen welkom om gewoon eens binnen te wandelen bij Adecco op het Marktplein 6 in IJmuiden.