Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Attractiepark Slagharen krijgt Oscar

RIMINI/SLAGHAREN _Attractiepark Slagharen heeft de Italian Parks Oscar oftewel The Golden Pony ontvangen. Deze prijs werd uitgereikt aan directieleden Henric en Bouwe Bemboom in Rimini (Italië) tijdens de vakbeurs Park Show International. De ereprijs is een initiatief van het blad Games & Parks Industry. Attractiepark Slagharen werd onderscheiden omdat 'het park in Europa opvalt door zijn uitmuntendheid'.

Attractiepark Slagharen bestaat in 2003 veertig jaar. Wat in 1963 begon met een aantal vakantiehuisjes met een pony, is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bekend amusementspark met ruim veertig attracties, shows en zwembaden voor het hele gezin en diverse verblijfsaccommodaties. In totaal beschikt Attractiepark Slagharen over bijna vijfduizend bedden verdeeld over vakantiehuisjes, wigwamtenten en stacaravans. In het onlangs afgesloten seizoen 2002 ontving Attractiepark Slagharen ruim 1,2 miljoen bezoekers.

De Italian Parks Oscar was de vierde internationale prijs, die Attractiepark Slagharen in korte tijd mocht ontvangen. De andere prijzen waren: opname in de Hall of Fame van de International Association of Amusement Parks and Attractions (IAAPA), een onderscheiding van de BALPPA (British Association of Leisure Parks, Piers and Attractions) en de ereprijs van de VDV (Verband Deutscher Vergnügungsanlagenhersteller e.V.).



Ingezonden persbericht