Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 11-11-2002 Persberichten Districht Den Bosch

DIEFSTAL MOTORFIETS ROSMALEN

Vanaf de Graafsebaan te Rosmalen is op 10 november 2002 een zwarte motorfiets, merk Harley Davidson, kenteken MK-02-VK ontvreemd.

BROMFIETSBRAND HEUSDEN

Op een parkeerplaats aan de Kasteellaan te Heusden is op 10 november 2002 een bromfiets uitgebrand. Oorzaak onbekend.

AANRIJDING LETSEL DRUNEN

Bij een frontale aanrijding op de Bosscheweg te Drunen op 10 november 2002 omstreeks 18.30 uur zijn vier personen overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Een 20 jarige automobilist uit Drunen verleende bij een verkeerssluis geen voorrang aan een 21 jarige automobilist uit Drunen. In de auto`s aanwezige inzittenden, een 17 jarig meisje uit Drunen en een (leeftijd onbekend) meisje uit Waalwijk, zijn met de twee bestuurders overgebracht naar het ziekenhuis.

RIJDEN ONDER INVLOED VLIJMEN

Tegen een 18 jarige automobilist uit Haarsteeg is op 11 november 2002 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 01.35 uur op de Voordijk te Vlijmen.

RIJDEN ONDER INVLOED ROSMALEN

Tegen een 28 jarige automobilist uit Rosmalen is op 11 november 2002 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.55 uur op de Kloosterstraat te Rosmalen.

RIJDEN ONDER INVLOED DEN BOSCH

Tegen een 46 jarige automobiliste uit Rosmalen is op 11 november 2002 proces-verbaal opgemaakt ivm rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 03.30 uur op de Hinthamerbolwerk te Den Bosch.

INBRAAK BEDRIJF DEN BOSCH

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Orthenstraat te Den Bosch in de nacht van 10 op 11 november 2002 zijn een groot aantal gsm`s weggenomen. De daders forceerden een rolluik en vernielden een ruit.

INBRAAK WONING DRUNEN

Bij een inbraak in een woning aan De Elbe te Drunen in de nacht van 10 op 11 november 2002 is de personenauto, BMW, kenteken 97-JX-GK weggenomen. De daders verschaften zich middels zgn. gaatjesboren toegang tot de woning.

Bij een inbraak in een woning aan De Theems te Drunen zijn op deze manier een portemonnee en bankpassen weggenomen.

Bij een woning aan de Donauring te Drunen werd gepoogd in te breken, doch omdat de woning met goede sloten beveiligd was, lukte dit niet.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 24 jarige man uit Vaals is op 11 november 2002 aangehouden ivm diefstal van twee truien uit een winkel aan de Markt te Den Bosch. Ook bleek de man in het bezit van een verboden vlindermes.