Belgacom

11 november 2002

Belgacom Raad van Bestuur beslist over bevoegdheidsdelegatie

Na het plotse en dramatische overlijden van Belgacom CEO, John J. Goossens, heeft de Raad van Bestuur van de Belgacom Groep besloten om alle bevoegdheden die eerder waren toevertrouwd aan de CEO, over te dragen aan de heer Michel Dussenne, Voorzitter van de Raad van Bestuur, en de heer Ray Stewart, Chief Financial and Administrative Officer, die in de uitoefening van deze bevoegdheden gezamenlijk zullen optreden.

Deze beslissing geldt tot de aanstelling van een nieuwe CEO, door de belgische regering.

Het Belgacom management heeft intussen alle andere noodzakelijke maatregelen genomen om de vlotte en volledige continuïteit van Belgacoms activiteiten te waarborgen. Het management engageert zich om Johns werk verder te zetten en om de projecten uit te voeren die eerder opgezet werden door het team onder zijn leiding.

Op 12 november, om 12 uur, zal één minuut stilte in acht genomen worden door de Belgacom-medewerkers in gans het land, ter nagedachtenis van John Goossens. Zij zullen ook de gelegenheid hebben om hun gevoelens van verdriet en medeleven uit te drukken in rouwregisters die in 24 vestigingen doorheen het ganse land zullen beschikbaar zijn.

De begrafenis van John J. Goossens vindt plaats op woensdag 13 november, om 11 uur , in de Sint-Michiels en Sint-Goedele katedraal te Brussel.