Cardio Control NV

Cardio Control overweegt strategische alliantie

Persbericht 11 November 2002

Cardio Control NV te Delft, gespecialiseerd in medisch-diagnostische systemen, maakt bekend dat er thans verkennende gesprekken worden gevoerd met een andere onderneming over een mogelijke strategische samenwerking. Zodra er zich relevante ontwikkelingen terzake voordoen zal Cardio Control nadere informatie verstrekken. Cardio Control ontwerpt, ontwikkelt en verkoopt wereldwijd medisch-diagnostische systemen voor onderzoek van hart- en longfuncties. Het bedrijf beschikt sinds vorig jaar over unieke software voor het centraal en op afstand maken en analyseren van gecombineerde medische- en patiënten- data. Klanten zijn ondermeer medische centra en artsen. Het belangrijkste product is het in eigen beheer ontwikkelde Stress-test systeem voor diagnose van de hartfunctie. Hiervoor bestaat grote belangstelling in de ziekenhuizen -een markt waar Cardio Control tot vorig jaar niet veel verkocht- en waarvoor haar verkooporganisatie vorig jaar is aangepast.

In een toelichting zei algemeen directeur Dick van Luijk enkele weken geleden: "De forse groei in omzet en verbetering van de resultaten wijzen er op dat wij op de goede weg zijn". Voor geheel 2002 wordt uitgegaan van een circa 50% hogere omzet dan in 2001, die daarmee uitkomt op circa EUR 10 mln. In dat geval verwacht Cardio Control de hoogste nettowinst te realiseren in haar 20-jarige bestaan. Voor meer inlichtingen:

Cardio Control NV
Investor Relations
Mercuriusweg 1
2624 BC Delft

Inlichtingen: 015-750.5000
Fax : 015-750.5050
E-mail: info@cardiocontrol.com
Web : www.cardiocontrol.com

©2002 | Cardio Control NV | Mercuriusweg 1 | 2624 BC Delft | e-mail info@cardiocontrol.com

Alle informatie op deze site is alleen voor informatieve doeleinden. Cardio Control is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onnauwkeurigheden wat de inhoud betreft, noch voor daar uit voortvloeiende gebeurtenissen. webmaster@cardiocontrol.com | Webdesign: www.have.nl