Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 07-11-2002

Televisie
STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL
Uitzending maandag 11 november
Nederland 2 - 22.45 uur

HENNY HUISMAN TE GAST BIJ STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL

Roderick Veelo, presentator van STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL, ontvangt maandag 11 november Henny Huisman. Aanleiding is de biografie die over Henny is verschenen. Ongetwijfeld zal ook het programma Idols worden besproken, de concurrent van de Soundmixshow.

Jacobine Geel, Willem Oltmans en Maarten van Rossem nemen het nieuws van afgelopen week door.

In het voetbalgedeelte ontvangt Jack van Gelder twee spelers van Roda JC, de club uit het Limburgse Kerkrade. Tot nu toe draait Roda JC een lekker seizoen, mede dankzij de twee gasten Mark Luypers en topscorer van de club, Tom Soetaers. De redactie volgt Luypers en Soetaers tijdens de wedstrijd van vrijdagavond tegen Ajax.

Vorige week gaf studiogast PSV-trainer Guus Hiddink een slinger aan het reuzenrad. Het pijltje stopte bij de naam Sjaak Polak van FC Twente. Wellicht niet voor iedereen een bekende naam, maar de verdediger gaat toch alweer aardig wat jaartjes mee in het betaalde voetbal. De 26-jarige Polak is geboren en getogen in Den Haag en speelde daar onder meer voor de amateurverenigingen ADO en Scheveningen. Bij laatstgenoemde club was Martin Jol, de huidige coach van RKC Waalwijk, zijn trainer. In STUDIO 2 NIEUWS & VOETBAL een portret van hem.