Politie Zaanstreek-waterland

16:26 10-NOV-02
loc.: ASSENDELFT, PROV WEG P'END-B'HUIZEN
Mishandeling na verkeersconflict
Naar aanleiding van een verkeerssituatie ontstond een conflict tussen een 37-jarige man uit Assendelft en een 22-jarige man uit Assendelft. Het liep zo hoog op, dat de man uit Assendelft de Amsterdammer een kopstoot gaf. Tijdens de aanhouding pleegde de verdachte behoorlijk verzet. Uiteindelijk kon de man worden aangehouden en werd hij ingesloten.


**

16:57 10-NOV-02
loc.: BROEK IN WATERLAND, PROVINCIALEWEG N247
Bestuurder onwel: auto te water
Een 23-jarige man uit Edam reed in zijn auto richting Amsterdam toen hij plotseling duizelig werd. Hij reed vervolgens tegen een voor hem aan de linkerzijde van de rijbaan geplaatste lantaarnpaal. Hierna reed hij met zijn auto de sloot in. De man kon de auto verlaten en is met nekletsel overgebracht naar het Waterlandziekenhuis in Purmerend.


**

05:35 11-NOV-02
loc.: ZAANDAM, WIBAUTSTRAAT
Diefstal computer uit school
Door een beveiligingsurveillant werd melding gemaakt van een open raam. Aan de achterzijde bleek een raam te zijn vernield. Vermoedelijk is er een computer uit de school weggenomen.


**

06:04 11-NOV-02
loc.: PURMEREND, LISDODDESTRAAT
Caravan uitgebrand
Melding van een uitslaande brand. Rapp's zagen dat er een grote caravan in de brand stond. Deze caravan stond op het parkeerterrein voor de apotheek de Gors. De caravan wordt gebruikt ivm met een borstonderzoek. Tijdens de brand zijn er volgens de brandweer geen schadelijke stoffen vrijgekomen. De caravan is grotendeels uitgebrand.


**

07:36 11-NOV-02
loc.: ZAANDAM, POELENBURG
Diefstal uit directiekeet
Nadat de deur van een bouwkeet van een hoveniersbedrijf was vernield, hebben onbekenden afgelopen weekeinde een computer, een printer, een modem en gereedschap weggenomen.


**

08:42 11-NOV-02
loc.: PURMEREND, DR. J.M. DEN UYLLAAN
Computers weg na inbraak
Vrijdagavond tussen 22.00 uur en 23.30 uur werden er twee Compaq computers uit het bedrijf weggenomen. Men kwam binnen na het forceren van een raam.


**

08:49 11-NOV-02
loc.: WIJDEWORMER, NOORDERWEG
Controle inrijverbod
Tussen 07.00 uur en 07.45 uur werd gecontroleerd op het inrijverbod. Resultaat: 18 p.v.'s.


**

09:05 11-NOV-02
loc.: MONNICKENDAM, WATERLANDSE ZEEDIJK
Vernieling schaftkeet
Afgelopen weekeinde werden van een schaftkeet van Uitwaterende Sluizen zes dubbele ruiten van 0.40 x 0.84 m. ingegooid.


**

09:17 11-NOV-02
loc.: PURMEREND, HENRY DUNANTSTRAAT
Bestelbus rijdt door na aanrijding met meisje
Een 15-jarig meisje uit Purmerend liep onbekend letsel op, nadat zij was aangereden door een zwarte bestelbus. Ter hoogte van de Shell zag zij de bus stilstaan met de alarmlichten in werking. Toen zij de weg overstak, gaf de bestuurder van de bestelbus gas en reed het meisje aan. De bestelbus reed vervolgens door. De bestelbus had chromen velgen en getinte ramen. Verder is niets bekend. Het meisje is naar school gefietst en daar werden politie en ambulance gebeld. Voor onderzoek werd zij overgebracht naar het Waterlandziekenhuis.


**

10:20 11-NOV-02
loc.: ZAANDAM, THIJSSESTRAAT
Sieraden weg na inbraak
Zaterdagavond werd tussen 19.00 uur en 20.30 uur ingebroken in een woning. Men kwam binnen door de schuifpui te forceren. In de woning werden kasten doorzocht. Weggenomen werden gouden sieraden.


**