Politie Twente


Persberichten Politie Twente van 12 november 2002
Ageeth Doldersum, tel. 053-4555523 (tot 14.00 uur)

Midden- en Noordoost-Twente:

Aanrijding met letsel
02-776566
Hengelo, kruising Waarbekenweg/Bernardstraat
Maandag 11 november omstreeks 08.20 uur
Een 46-jarige vrouw uit Hengelo fietste op de Waarbekenweg en verleende op bovengenoemd kruispunt geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 22-jarige automobiliste uit Hengelo. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij de 46-jarige vrouw nog onbekend letsel opliep. Zij werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.


Eenzijdig ongeval met letsel
02-776619
Hengelo, kruising Breemarsweg/Reinierstraat
Maandag 11 november omstreeks 13.05 uur
Een 11-jarig meisje uit Hengelo fietste vanaf het trottoir van de Breemarsweg de rijbaan van de Reinierstraat op. Zij verloor hierbij de macht over het stuur en kwam te vallen. Het meisje werd met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.


Brand na inbraak in woning(zie ook persbericht van 8 november jl.)
02-775744
Hengelo, Enschedesestraat
Donderdag 7 november
Zoals eerder bericht werd op 7 november jl. rond 21.30 uur ingebroken in een woning aan de Enschedesestraat. Door meerdere getuigen werd gemeld dat er brand was in de woning, waarna de brandweer de brand bluste en even later bleek dat er was ingebroken. Het pand werd vervolgens dicht getimmerd. Enkele uren later werd door een getuige gemeld dat in dezelfde woning wederom brand was. Vermoedelijk was er opnieuw ingebroken en vervolgens brand gesticht. Onderzoek loopt nog. Inmiddels is bekend dat er uit de woning diverse sieraden zijn gestolen. Door meerdere personen werd telefonisch melding gedaan van bovengenoemde branden. De politie komt graag in contact met deze mensen.