Gemeente Maassluis

12-11-2002

Enquete over begrotingsbehandeling

Op 5 november 2002 heeft de gemeenteraad de begroting behandeld. Iedereen kon hiervan getuige zijn, hetzij door aanwezig te zijn in de raadszaal, hetzij via het Internet door in te loggen op www.maassluis.nl waar de raad te volgen was.

Voordat de begroting in deze vergadering kon worden behandeld werd een informatie en inspreekronde afgewerkt. Allereerst werden de voorstellen van het college van B en W op de Gemeente Info van 4 oktober in het kort weergegeven en kon de conceptbegroting in het informatiecentrum worden bekeken, zo ook op het Internet. Bij de commissievergaderingen in oktober kon worden ingesproken. Op de Gemeente Info van 1 november lieten de raadsfracties weten wat hun onderwerpen van discussie zouden zijn. Verder werd er voorafgaand aan de begrotingsraad een informatiebijeenkomst voor belangstellende inwoners, organisaties en instellingen gehouden. Alle belangstellenden konden op de een of andere manier kennis nemen van de concept begroting.

Om er achter te komen of dit een goede manier was om de inwoners van Maassluis bij de begrotingsbehandeling te betrekken en of de informatie op een duidelijke manier onder de aandacht is gebracht wordt een enquête gehouden. Wie belangstelling heeft voor deze enquête kan een formulier ophalen in het informatiecentrum in de hal van het stadhuis of inloggen op www.maassluis.nl via het hoofdmenu Actueel. De enquête duurt tot en met maandag 18 november. Evaluatieformulier burgers