Dienstenbond CNV

Inkasso-Unie: cao verlengen
12-11-2002

Op 24 oktober heeft er een vooroverleg plaatsgevonden met de werkgever inzake de cao voor 2003. Tijdens dit overleg heeft de werkgever de wens uitgesproken om de huidige cao te verlengen tot 1 mei 2003 en vervolgens de looptijd te veranderen van januari tot en met december in van mei tot en met april.

De CNV Dienstenbond heeft de werkgever laten weten niet afwijzend te staan tegen dit voorstel. Natuurlijk zal het wijzigen van de looptijd van de cao deel uitmaken van de komende onderhandelingen.

De CNV Dienstenbond heeft voorlopig ingestemd met een eenmalige verlenging van de huidige cao tot 1 mei 2003. Dit betekent dat, mocht de werkgever tijdens de komende onderhandelingen onze geste niet honoreren, de CNV Dienstenbond slechts een cao voor 8 maanden zal afsluiten en dat de looptijd van de komende cao-en onveranderd van januari tot december zal zijn.

Uw wensen
Leden kunnen hun wensen m.b.t. de komende cao-onderhandelingen doorgeven aan de bestuurder, Leo Steegemans. Dit kan tot uiterlijk 27 november.