LAD

Nieuws

LAD maakt brochure Medezeggenschap

Medezeggenschap is een belangrijk middel om actief betrokken te zijn bij de organisatie en invloed uit te oefenen op het beleid. Voor u als arts in dienstverband betekent dit dat u uw visie kenbaar kunt maken en een bijdrage kunt leveren aan het verbeteren van de arbeidsomstandigheden en de arbeidsvoorwaarden in uw organisatie.

LAD en medezeggenschap
Het belang van medezeggenschap in organisaties is sterk toegenomen. De LAD staat haar leden bij in medezeggenschapsraden, georganiseerd overleg bij overheidsinstellingen zoals GGD-en, dienstcommissies, lokaal overleg, universiteits- en ondernemingsraden. Dit betekent ondersteuning bij de uitvoering van de Wet op de Ondernemingsraden en CAO-afspraken én advies bij de besteding van secundaire arbeidsvoorwaardengelden.

Naslagwerk
Bent u geïnteresseerd in medezeggenschap of wilt u zich kandidaat stellen voor de ondernemingsraad van uw organisatie? Vraag dan de brochure Medezeggenschap aan. Deze vormt een handig naslagwerk met informatie over medezeggenschap, ondernemingsraden en de rol van de LAD hierbij. Leden kunnen de brochure via het besloten gedeelte aanvragen en/of downloaden.

Wilt u in de ondernemingsraad maar u bent nog geen LAD-lid? Word dan nu lid en profiteer van de kennis van de LAD!