Ingezonden persbericht

Persinformatie

GMAC versterkt marketing en sales afdelingen

Breda, 11 november 2002- GMAC Financial Services, de financieringsmaatschappij van General Motors, heeft drie medewerkers gepromoveerd. Met deze promoties versterkt de onderneming haar positie als leidende financieringsmaatschappij voor de Benelux in consumptief en zakelijk krediet. Wereldwijd heeft GMAC meer dan US$ 1 biljoen aan leningen voor autofinanciering verstrekt.

Melt van Soelen (36) is benoemd tot marketing manager Benelux. In deze functie is hij eindverantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten van GMAC Financial Services Benelux. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de marketingstrategie, verkoopcampagnes (vaak in samenwerking met Opel), benchmarking van financiële producten en CRM. Van Soelen is eerder werkzaam geweest als planner bedrijfsbureau bij Fokker Aircraft en als Brand Manager bij Opel Nederland. Daarnaast was hij als Euro-coördinator in Russelsheim, Duitsland mede verantwoordelijk voor de implementatie van de Euro binnen GMAC Europa.

Mario Overbeeke (40) is onlangs aangesteld als commercial manager. Overbeeke is hiermee verantwoordelijk voor de analyse van nieuwe en bestaande kredietfaciliteiten voor zakelijke klanten, voor de bewaking van kredietlimieten van zakelijke klanten en voor de begeleiding van kredietverstrekking bij overnames binnen de dealerorganisatie. Overbeeke werkt al sinds 1983 bij GMAC in diverse functies, waaronder finance &insurance manager en district representative. Ook heeft hij voor Opel Bank en Vauxhall Finance meegewerkt aan de veranderingen op retail acquisitieafdelingen in Duitsland en Groot-Britannië.

Ron van den Heuvel (45) is benoemd tot sales manager Nederland. Hiermee is hij verantwoordelijk voor de service-optimalisatie van zakelijke en consumptieve kredietverlening. Daarnaast beoordeelt hij op macroniveau de wholesale en individuele prestaties van retailers. Van den Heuvel is sinds 1987 werkzaam bij GMAC waar hij achtereenvolgens onder meer financial & insurance manager en commercial manager was. Daarvoor was hij werkzaam bij ABN Amro als account manager.


-Einde bericht-