Gemeente Vlaardingen


12-11-2002

Stadsbibliotheek vraagt naar meningen
In de periode van 18 november t/m 7 december 2002 houdt de Stadsbibliotheek Vlaardingen een klanttevredenheidsonderzoek onder haar leden en bezoekers vanaf 14 jaar.

De bibliotheek wil weten of de leden en bezoekers in haar vestigingen kunnen vinden wat men zoekt, of de openingstijden aansluiten bij de wensen, wat men vindt van de inrichting en de sfeer en of men goed geholpen wordt als men vragen stelt aan de medewerkers. Met de gegevens die uit het onderzoek komen, wil de bibliotheek de kwaliteit van de dienstverlening verbeteren.

Bij een bezoek in de genoemde periode aan de centrale bibliotheek of het bibliotheekfiliaal aan de Koninginnelaan, krijgt de bezoeker de gelegenheid een enquêteformulier in te vullen op de computer. Omdat voor de verwerking een internetverbinding nodig is, wordt het onderzoek alleen op de centrale en het filiaal Holy gehouden; de overige twee filialen hebben geen internetverbinding. Het invullen van het formulier duurt ongeveer 15 minuten.

Het onderzoek in Vlaardingen is een onderdeel van een landelijk pilotproject van de koepelorganisatie van bibliotheken. Het is nu nog niet bekend wanneer de resultaten van het onderzoek bekend zijn.