Ingezonden persbericht

Persbericht 21 augustus 2002

Internationale HandelsManifestatie 12 november 2002 op schema.

ABN Amro hoofdsponsor IHM Twente

Vorige week werd het samenwerkingsverband met de ABN Amro Bank als hoofdsponsor van de Internationale HandelsManifestatie bekrachtigd. De IHM 2002 Twente, grensverleggend! zal op 12 november plaatsvinden in het Rabotheater te Hengelo en wordt georganiseerd door de Twentse Export Sociëteit, de European Transport region Twente, de Kamer van Koophandel Veluwe en Twente en de Saxion Hogeschool Enschede, in samenwerking met de ABN Amro Bank.

Medewerking bedrijven, organisaties en personen

Verschillende bedrijven, organisaties en personen hebben hun medewerking voor deze dag toegezegd. Voor de bedrijfsbezoeken hebben Muller Fashion Services BV, Bleckmann Group BV, Koninklijke Grolsch NV, Van Gend & Loos Euro Express, Bolletje BV en BV Twentse Kabelfabriek reeds hun medewerking toegezegd om gasten te ontvangen.

Voortgang

De progressie van de IHM Twente is ook on-line te volgen. Onder de naam: www.ihmtwente.nl is een website gelanceerd waar de meest recente informatie op weergegeven wordt. De voorbereidingen voor de Internationale HandelsManifestatie 2002 Twente, grensverleggend! zijn in volle gang.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Bullens communicatie regie; Marlou E. Bullens

Tel: +31 74 25 95 200

Fax: +31 74 37 61 101

E-mail: marlou.bullens@ihmtwente.nl

Voor meer informatie over stands en sponsoring kunt u contact opnemen met:

Margo Lansink, +31 74 25 95 200