Gemeente Utrecht

Tentoonstelling "Dierenrijk tuinieren" in Amelisweerd

In het bezoekerscentrum Amelisweerd is van 13 november 2002 tot 8 januari 2003, de tentoonstelling "Dierenrijk tuinieren" te zien.

Veel dieren in de stad hebben het moeilijk met het vinden van voedsel of een schuilplaats. Met kleine aanpassingen in de tuin kunnen de dieren geholpen worden. De tentoonstelling Dierenrijk tuinieren, gemaakt door de groep Natuur- en Milieucommunicatie van de Dienst Stadsbeheer, geeft hierover praktische tips.

Wandeling

Op zondag 1 december is het mogelijk om met de boswachter een wandeling te maken op het landgoed Amelisweerd. In het kleurrijke herfstbos zijn prachtige paddestoelen te zien. De wandeling start om 11.00 uur vanaf het bezoekerscentrum en deelname is gratis.

Openingstijden bezoekerscentrum:

Bezoekerscentrum Amelisweerd, Koningslaan 11A in Bunnik, telefoon 030 - 656 34 27. De openingstijden zijn: woensdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 17.00 uur. De activiteiten zijn onderdeel van de campagne Utrecht Natuurlijk! Meer informatie is te vinden op www.utrecht.nl/utrechtnatuurlijk.