Ingezonden persbericht


Persbericht

Unit 4 / MKB

Unit 4 sluit overeenkomst met HEAO-stichting

Duizenden studenten verzekerd van

moderne managementsoftware

Sliedrecht, 14 november '02 Unit 4 Software heeft met de Stichting HEAO-overleg ICT-integratie een overeenkomst gesloten. Het doel is ervoor te zorgen dat HEAO-studenten Commerciële Economie (CE), Management, Economie en Recht (MER) en International Business and Languages (IBL) op actieve wijze vertrouwd raken met relatiebeheer en e-business software die ze later ook in hun werk zullen tegenkomen. In het huidige bedrijfsleven neemt deze moderne management software een steeds belangrijker plaats in. De bij het overleg aangesloten opleidingen bieden daarmee hun studenten een betere aansluiting bij het bedrijfsleven. Deze overeenkomst vloeit voort uit een CRM-project van de Hanzehogeschool Groningen, Hogeschool Zeeland in Vlissingen en Unit 4

Complete CRM-bundel jaarlijks geactualiseerd.

Het gaat bij deze overeenkomst om Multivers for Windows, dat als CRM-bundel ter beschikking wordt gesteld met de componenten Financieel, Relatiebeheer, Website (Victoriebank), Site Synchroniser, een 7elektronische installatiehandleiding, Victoriebank Database en een Excel werkmap. Unit 4 zal deze software en de daarbijbehorende onderwijs-database gedurende 3 jaren jaarlijks actualiseren. De onderwijskundige aspecten verzorgen de scholen zelf waarna in overleg met Unit 4 de onderwijsmaterialen in de zomer tussen de collegejaren worden aangepast.

Deelnemende HEAO-scholen

Alle bij het Stichting HEAO-overleg ICT-integratie aangesloten onderwijsinstellingen staat deelname aan dit project open. Zij kunnen zich rechtstreeks aanmelden bij Unit 4. Het gaat hierbij om zo n 25 scholen die samen jaarlijks meer dan 20.000 studenten opleiden.

Multivers for Windows

Multivers for Windows is een gebruiksvriendelijke financieel en logistiek pakket voor bedrijven. Het is sinds 1995 in de markt en wordt regelmatig van nieuwe uitvoeringen en uitbreidingmogelijkheden voorzien. Daarnaast biedt het een naadloze aansluiting op alle bekende Microsoft software. Multivers for Windows kent modules op gebied van logistiek, artikel- en debiteurenbeheer.

Unit 4 MKB is een onderdeel van Unit 4 Agresso NV en richt zich speciaal op het midden en kleinbedrijf. Kennis en behoeften van deze specifieke markt zijn voor Unit 4 MKB steeds maatgevend bij de verdere ontwikkeling van het producten- en dienstenaanbod. Ook met de verschillende organisatievormen in MKB-land wordt rekening gehouden. Zo kent Multivers for Windows lichte en zwaardere uitvoeringen, voor kleine en grotere organisaties binnen het MKB. Ook is er een speciaal pakket voor accountants. Alle pakketten vereenvoudigen en ondersteunen taken op gebied van financiën, handel, logistiek, project- en relatiebeheer.

Unit 4 is een internationale ontwikkelaar en distributeur van beveiligde e-business toepassingen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Nederland en is genoteerd aan de Euronext te Amsterdam. Unit 4 telt zo'n 1400 medewerkers en biedt haar diensten aan via werkmaatschappijen en distributeurs in twaalf verschillende landen, waaronder de VS, Canada, Frankrijk, Duitsland het Verenigd Koninkrijk en in de Benelux.

Informatie voor de pers:

Unit 4 MKB - Postbus 102, 3360 AC Sliedrecht - Fred Loos tel 0184 44 44 44 e-mail: fred.loos@unit4.nl

Stichting HEAO Overleg ICT-integratie

Oudenoord 330, 3513 EX Utrecht - A.A.C. (Ton) Muns E-Mail: muns.ton@heo-ict.nl

www.heo-ict.nl

Co Gersen tel. 020 416 11 55 e-mail: backstage.comco@inter.nl.net