Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 14-11-2002 Persbericht district Maasland

WINKELDIEVEN AANGEHOUDEN, Oss

De politie hield woensdagmiddag twee inwoners van Oss (17 en 20 jaar oud) aan in een winkel aan de Walstraat in die plaats. Ze worden verdacht van winkeldiefstal. Een medewerker van de winkel zag dat de verdachten lingerie ter waarde van ruim EUR 8 meenamen uit de winkel zonder te betalen. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.

AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING EN BEDREIGING, Oss

De politie heeft woensdagmiddag een 35-jarige inwoner van Oss aangehouden. De man had zijn ex-vriendin in haar woning in Oss in het gezicht geslagen. Ze liep daarbij verwondingen in het gezicht op. Ook heeft de verdachte zijn ex-vriendin meerdere malen bedreigd. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

VALSE IDENTITEIT, Oss

De politie heeft donderdagochtend twee verdachten aangehouden op het belastingkantoor aan de Lievekamplaan te Oss. De mannen, beide 24 jaar oud, probeerde door middel van vermoedelijk valse identiteitsbewijzen een sofi-nummer aan te vragen. Medewerkers van de belastingdienst vertrouwden de zaak niet en belden de politie. De mannen zijn voor verder onderzoek ingesloten.