Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 14-11-2002 Persbericht Aa & Dommel

BELEDIGER AANGEHOUDEN, Vught

Een 30-jarige inwoner van Vught is woensdagmiddag op de Repelweg in zijn woonplaats aangehouden. De man wordt er van verdacht even daarvoor een 42-jarige buschauffeur uit Rossum zonder aanleiding beledigd te hebben en in het gezicht gespuugd te hebben. De buschauffeur hield de man in bedwang en een getuige belde de politie. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal opgemaakt.

VERKEERSONGEVAL LETSEL, Sint Oedenrode

Een 80-jarige fietster uit Sint-Oedenrode is donderdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval. De vrouw fietste over het fietspad langs de Boskantseweg in de richting van de Zuidelijke Randweg in Sint-Oedenrode. Op een gegeven moment stak zij over om in de richting van het centrum van Sint-Oedenrode te fietsen. Daarbij werd zijn aangereden door een 42-jarige automobilist uit Best. Het slachtoffer is met verwondingen aan het hoofd en een beenbreuk overgebracht naar een ziekenhuis.

SCHENNISPLEGER AANGEHOUDEN, Helvoirt

Donderdagmiddag heeft de politie een 69-jarige inwoner van Drunen aangehouden aan de Margriet te Helvoirt. Agenten in burger, belast met een milieucontrole, zagen de man op het fietspad langs de Margriet staan. Toen de agenten stopte bij de man, haalde hij zijn geslachtsdeel uit zijn broek. Daarop werd hij aangehouden op verdenking van schennispleging. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

VERDACHTE MOGELIJK BETROKKEN BIJ INBRAKEN, Boxtel

De 43-jarige inwoner van Heerhugowaard, die maandagavond aangehouden werd op de Bosscheweg in Boxtel, is mogelijk ook betrokken bij een aantal inbraken in schuurtjes aan de Zuidwal te `s-Hertogenbosch. De politie hield de man maandagavond aan inzake bedreiging. Hij had aangebeld bij een woning voor een glaasje drank. Toen hij dit niet kreeg bedreigde hij de bewoner en verschillende andere mensen die in de woning aanwezig waren. De verdachte was bij zijn aanhouding in het bezit van een jas die uit één van de schuurtjes aan de Zuidwal gestolen was. De politie onderzoekt de zaak.