PERSBERICHT - 2002-09-24
RETOUR ARCHIEF PERSBERICHTEN

TOERISTISCHE ORGANISATIES PRESENTEREN ZICH AAN MEDIA

Travel Pressentation donderdag 14 november

Na het succes van de eerste Travel Pressentation afgelopen jaar zal er dit jaar een tweede workshop voor de media worden georganiseerd op donderdag 14 november in Amsterdam door de PR-bureaus Baltus Communications, Mieke Bosman PR & Communicatie, USP PR & Communicatie, Wieco ImPRove Communication en het Belgisch Verkeersbureau voor Wallonië en Brussel. Nieuw is de deelname van het pr-buro CommuniGate in Gouda die dit jaar ook met een selectie van haar klanten vertegenwoordigd is. Travel Pressentation wordt georganiseerd op donderdag 14 november in NEMO (voorheen het New Metropolis Museum) aan de Oosterdok in Amsterdam. Travel Pressentation vindt plaats van 10.00 uur tot 14.30 uur inclusief lunch.

Ruim 100 journalisten bezochten Travel Pressentation in 2001. Met de keuze van de locatie en dag is ingegaan op de wens en voorkeur van de media om Travel Pressentation op dezelfde dag te laten samenvallen met een ander jaarlijks persevenement die later in de middag en avond eveneens in Amsterdam georganiseerd wordt.
De deelnemende klanten van de pr-bureaus presenteren zich tijdens de media-workshop aan een eigen tafel met noviteiten, geplande persreizen en -activiteitien, brochures voor het seizoen 2003. Een scala aan toeristische organisaties is aanwezig, waaronder hotelketens, verkeersbureaus, reisorganisaties, luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, vakantiegebieden etc.

Binnenkort ontvangen journalisten een vooraankondiging. Eind oktober wordt een persoonlijke uitnodiging verstuurd met een volledige deelnemerslijst. Op de site www.travelpressentation.nl vindt men nadere informatie.


---

---