Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-11-2002 Persberichten district Binnensticht, 09.35 uur

Winkeldief aangehouden

ZEIST De politie heeft woensdagmiddag een man aangehouden voor het stelen van levensmiddelen in een winkel aan de Voorheuvel.

Omstreeks 15.25 uur zag winkelpersoneel een man levensmiddelen wegnemen en deze niet af rekenen. De man werd door het personeel aangesproken en staande gehouden. De inmiddels gearriveerde politie heeft de man aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau.

De 31-jarige verdachte uit Maarssen bekende aan de politie het feit gepleegd te hebben. Met een bekeuring werd hij naar huis gestuurd.

Vrouw mishandeld

ZEIST Dinsdagmiddag werd op de Oude Arnhemseweg een vrouw mishandeld.

Tijdens de surveillance werd de politie omstreeks 16.45 uur ter hoogte van de kruising Oude Arnhemseweg met de Schaerweijdelaan aangesproken door een vrouw. De 52-jarige vrouw uit Zeist was overstuur en verklaarde dat zij zojuist zonder enige aanleiding was mishandeld door een automobilist.

De verdachte had haar geslagen en tegen haar fiets geschopt. Getuigen hadden het voorval gezien en inmiddels de politie gebeld. Het slachtoffer had het kenteken van het voertuig genoteerd. De politie heeft op het adres van de verdachte gecontroleerd maar trof de man niet aan. De identiteit van de verdachte is bij de politie bekend. Nader onderzoek volgt