NATIONALE POSTCODE LOTERIJ

Domino-miljoenen Postcode Loterij in Ter Apel (Groningen)

Heel Ter Apel valt in de prijzen
DOMINO-MILJOENEN VAN DE NATIONALE POSTCODE LOTERIJ

VALLEN IN TER APEL

Alle deelnemers van de Nationale Postcode Loterij, woonachtig in postcode 9561 vallen a.s. vrijdag 15 november in de Dominoprijzen. Dat heeft notaris mr. P. van Os gisteren tijdens de Extra Trekking bekend gemaakt.

Omdat heel Ter Apel met postcode 9561 begint, zullen alle inwoners, die tevens lid zijn van de Postcode Loterij, een prijs mogen verdelen die kan oplopen tot maximaal 5,3 miljoen euro. De hoogte van de prijs wordt bepaald door het vallen van de dominostenen tijdens Domino Day 2002.

De feestelijke uitreiking van de Domino Wijk- en Straatprijs door Martijn Krabbé en Gaston Starreveld vindt vrijdag 15 november plaats op de Markt in Ter Apel tijdens de live-uitzending van Domino
Day 2002.

Vier miljoen dominosteentjes en maximaal 5,3 miljoen euro Voor de bewoners van het fortuinlijke Ter Apel zal vrijdagavond de spanning stijgen. Tijdens de live-uitzending van Domino Day 2002 op SBS6 wordt bekend gemaakt, wat de 2 winnende letters zijn die bij de postcode 9561 horen.
Voor elke steen die valt, gaat er 1 euro naar de winnende postcode (6 posities). Omdat er 4 miljoen stenen opgesteld staan, kan deze prijs dus oplopen tot 4 miljoen euro.
Tevens zal er ook nog 1,3 miljoen euro verdeeld worden onder alle deelnemers met 9561 in hun lotnummer. Als alle steentjes omvallen, reiken Martijn Krabbé en Gaston Starreveld dus in totaal 5,3 miljoen euro uit namens de Nationale Postcode Loterij.

Domino Day 2002
Tijdens de uitzending van Domino Day 2002 op SBS6 zal een aantal keren live worden overgeschakeld naar Ter Apel. De Postcode Loterij zal deze avond, tijdens de bekendmaking, een groot feest organiseren, waarbij o.a. Gerard Joling, Georgina Verbaan en de Venga Boys zullen optreden. De feestelijkheden vinden vanaf 19.00 uur plaats op de Markt in Ter Apel.

De opbrengst van de Extra Trekking gaat in zijn geheel naar speciale projecten van de goede doelenorganisaties van de Postcode Loterij.

Amsterdam, 12 november 2002

EINDE PERSBERICHT