Gemeente Putten

Producten en diensten op de gemeentelijke website: www.putten.nl
---

Putten, 15 november 2002

Producten en diensten op de gemeentelijke website: www.putten.nl

Op de website van de gemeente Putten is inmiddels ook informatie te vinden over de gemeentelijke producten en diensten. Er is een indeling gemaakt naar de loketten, zoals die ook in het gemeentehuis zijn te vinden. Een uitzondering hierop vormt de informatie over de vergunningen op grond van de Algemene plaatselijke verordening, zoals evenementenvergunningen, standplaats- en ventvergunningen, kapvergunningen, collectes, e.d. Deze informatie is via de knop Apv-vergunningen te raadplegen.
Bij een aantal producten en diensten bestaat de mogelijkheid een aanvraagformulier te downloaden. Als iemand een aanvraag wil indienen, kan deze het formulier aanklikken en afdrukken. Na invulling en ondertekening dient het formulier bij de gemeente te worden ingeleverd of naar de gemeente te worden opgestuurd. De gemeente biedt (nog) niet de mogelijkheid van een elektronische aanvraag, omdat het wettelijk vereist is dat elke aanvraag bij een gemeente is voorzien van een handtekening van de aanvrager.

Sinds februari van dit jaar heeft de gemeente Putten een eigen website: www.putten.nl. Bij de start troffen bezoekers van de site alleen algemene informatie aan, maar in de loop van het jaar is de informatie steeds verder uitgebreid. Vragen of opmerkingen over de site kunnen worden gemaild naar info@putten.nl onder vermelding van reactie website.

Inwoners die geen internetaansluiting hebben, kunnen natuurlijk persoonlijk of telefonisch informatie aanvragen bij de desbetreffende afdelingen. Ook bestaat de mogelijkheid om de gemeentelijke website te bekijken in de openbare bibliotheek, tijdens de openingsuren, waar gratis gebruik kan worden gemaakt van een computer met internetaansluiting.