Katholieke Universiteit Nijmegen

Decanaatwisseling Faculteit der Managementwetenschappen Het College van Bestuur van de KU Nijmegen heeft met onmiddellijke ingang prof. dr. J.M. Mastop benoemd tot decaan van de Faculteit der Managementwetenschappen. Het CvB heeft hiertoe besloten vanwege de beslissing van prof. dr. B. Dankbaar om eerder dan oorspronkelijk bedoeld was, terug te treden als decaan van de faculteit.

Prof. dr. Dankbaar heeft zijn functie als decaan neergelegd vanwege een verschil van inzicht met een aantal hoogleraren over de oplossing van de problemen die zijn ontstaan als gevolg van de financiële tekorten waar de faculteit mee te kampen heeft.

Oorspronkelijk zou Dankbaar per 1-1-2003 opgevolgd worden door prof. dr. J.M. Mastop. Dr. Hans Mastop, hoogleraar planologie, was al eerder van 1995 tot 1999 decaan van de Faculteit der Managementwetenschappen. Daarna heeft hij het Projectbureau Strategisch Beleid van de universiteit geleid en was hij tijdelijk directeur van het ITS, het Instituut voor Toegepaste Sociologie.

15-11-2002