Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 15-11-2002 Persbericht district Land van Cuijk

MAN RIJDT ONDER INVLOED OP ONVERZEKERDE BROMFIETS, Cuijk

Donderdagavond is op de Goudrijderstede in Cuijk een 24-jarige inwoner uit die plaats be-trapt toen hij onder invloed van alcohol op een onverzekerde bromfiets reed. De verdachte probeerde er eerst tussenuit te knijpen, maar kon al snel in de kladden worden gegrepen. Hij kreeg een proces-verbaal voor alle strafbare feiten en een rijverbod.

VERDACHTE RIJDT ONDER INVLOED TEGEN BOOM, Sint Agatha

Van donderdag op vrijdag is op de Drogesestraat in Sint Agatha een auto tegen een boom gereden. De vermoedelijke bestuurder van het voertuig, een 38-jarige inwoner uit Cuijk, bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Zijn 35-jarige vrouw vertelde dat zij zou heb-ben gereden. Uit sporen in de auto bleek dat de man gereden moest hebben. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt.

VERKEERSCONTROLE, Escharen

Donderdagmiddag zijn bij een verkeerscontrole op de Vegetasseweg te Escharen vier auto-mobilisten bekeurd voor het niet dragen van de autogordel. Acht automobilisten zijn bekeurd voor overtreding van de maximum snelheid van 80 km/h. (hoogste snelheid niet bekend)

SNELHEIDSCONTROLE, Oploo

Donderdagavond zijn bij een verkeerscontrole op de Gemertseweg in Oploo vier automobi-listen bekeurd voor overschrijding van de maximum snelheid van 80 km/h. De hoogste snel-heid bedroeg 126 km/h.