Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 15-11-2002 Persbericht district De Leijgraaf

JONGEN IN ELKAAR GESLAGEN, Veghel

Donderdag heeft een 19-jarige inwoner uit Veghel aangifte gedaan van mishandeling die afgelopen woensdagavond op de Stationsstraat in Veghel was gepleegd.. Het slachtoffer liep daarbij diverse verwondingen aan het hoofd op. Woensdagavond liep een onbekende jongen op het slachtoffer af en sloeg hem plotseling diverse keren in het gezicht. De jongen liep daarbij o.a. scheurtjes in lip en wangen op en had een gekneusde kaak. Hij moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. Volgens het slachtoffer verweet de dader hem zijn broertje in het verleden te hebben verraden. De politie stelt een onderzoek in naar de dader.

ROSMALENAAR ZWAAR ONDER INVLOED ACHTER HET STUUR, Uden

Van donderdag op vrijdag is een 46-jarige Rosmalenaar op de Bronkhorstsingel in Uden betrapt toen hij zwaar onder invloed van alcohol achter het stuur zat. De man had ruim driemaal de maximaal toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed. De automobilist is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Proces-verbaal is opgemaakt.

GORDELCONTROLE, Veghel

Donderdagmiddag zijn zeven automobilisten bij een gordelcontrole op de Deken van Miertstraat in Veghel bekeurd voor het niet dragen daarvan.

BESTELWAGEN MET SINTERKLAASINKOPEN ONTVREEMD, Uden

Donderdagmiddag is vanaf een parkeerterrein op de Nieuwe Markt in Uden een witte VW bestel met het kenteken VG-RV-13 ontvreemd. In de auto bevonden zich een groot aantal Sinterklaasinkopen, waaronder kinderspeelgoed, parfum en kleding.

MAN BEKEURD VOOR RIJDEN ZONDER RIJBEWIJS, Schaijk

Vrijdagmorgen is een 26-jarige Joegoslaaf op de Zeelandsedreef in Schaijk bekeurd voor het rijden zonder geldig rijbewijs. De man reed met zijn auto, om een kerende vrachtwagen te passeren, over het fietspad. Naar aanleiding van deze overtreding lieten de agenten de man stoppen. Daarbij bleek dat hij geen geldig rijbewijs had.