Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 18-11-2002 Persbericht district Land van Cuijk

AUTO IN SLOOT

Zondagavond is op de Loonseweg in Oploo een 50-jarige automobilist uit Wanroij met zijn auto in de sloot geraakt. De man kon met behulp van getuigen uit de auto gehaald worden. Met onbekend letsel is de man overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis is de man een bloedproef afgenomen wegens vermoeden van alcoholgebruik.

HUISELIJK GEWELD

Vandaag is in zijn woning in Westerbeek een 39-jarige man aangehouden op verdenking van stelselmatige mishandeling van zijn echtgenote. De vrouw deed beging deze maand aangifte bij de politie. Ook zou zij bedreigd zijn. In het huis van de verdachte trof de politie twee vuurwapens met munitie aan, in zijn auto een stiletto. Dit alles is in beslag genomen. De man is ingesloten. Vanochtend heeft de politie een 29-jarige vrouw in haar woning in Boxmeer aangehouden vanwege verdenking van het met een mes bedreigen van haar 35-jarige echtgenoot.

DIEFSTAL GASOLIE

Afgelopen weekend is uit een graafmachine aan de Steegstraat in Linden 300 liter gasolie ontvreemd.

HUISELIJK GEWELD

Zondagavond is een 26-jarige vouw uit Grave in haar woning door haar vriend mishandeld. De 25-jarige man is aangehouden, de vrouw deed aangifte bij de politie.