Corel-seminar over procesmanagement op 19 november a.s.

In het kader van de recente introductie van Corel iGrafx Process 2003

Maarssen, 31 oktober 2002 - Corel organiseert op 19 november 2002 een seminar over procesmanagement. Naast een aantal presentaties over procesmanagement kan er een demonstratie worden gevolgd van iGrafx Process 2003 met uiteraard veel aandacht voor de nieuwe functionaliteit. Belangrijke nieuwe aspecten zijn het sterk verbeterde procesbeheer - revisiebeheer, vrijgaveprocedures en toegangsbeheer - en de rechtstreeks hieraan gekoppelde webpublicatie. Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Locatie: Aristo Amsterdam, Teleportboulevard 100, Amsterdam
Tijdstip: Start seminar 13.15uur, afsluiting 17.00 uur
Programma:

* Enkele toonaangevende bedrijven vertellen over hun uitdagingen op het gebied van procesbeschrijving en -optimalisatie en de resultaten die zij hebben geboekt met behulp van iGrafx-software;
* Presentatie van IBM Business Consulting Services (voorheen PwC Consulting) over de praktische aanpak om te komen tot 'Operational Process Excellence' met behulp van iGrafx-software;
* Presentatie van CQ Procesmanagement over de toepassing van iGrafx bij procesbeschrijving in de gezondheidszorg;
* Bijdrage van Corels businesspartner QIMS/ManualMaster, leverancier van het documentmanagementsysteem "ManualMaster", dat een integratie biedt met iGrafx 2003.
Voor aanmelding/registratie: e-mail: donne.hofstra@corel.com (Onder vermelding van bedrijfsnaam, contactnaam, adres, tel/fax en e-mail)