MCS als PR-bureau geselecteerd door Toshiba Mobile in de Benelux

Hoofddorp, 19 november 2002 - Toshiba Mobile Communications Division heeft Monogram Communication Strategies (MCS) gekozen tot zijn PR-bureau voor de Benelux. MCS zal de PR-werkzaamheden gaan verrichten met betrekking tot Toshiba's activiteiten op het gebied van draadloze telefonie. Tot deze werkzaamheden behoort o.a. het verzorgen van PR en marketingcommunicatie rond de introductie van het Toshiba TS21i i-mode toestel in de Benelux.

Toshiba heeft na een bureau pitch voor MCS gekozen vanwege de expertise van MCS, de samenstelling van het klantenpakket (onder meer Microsoft, CMG en HP) en het trackrecord. Toshiba's Mobile Communications Division betreedt nu voor het eerst de Benelux-markt. Het MCS account team voor Toshiba bestaat uit Perlita Fränkel (account director), Marguérite van der Heyden (account manager) en Tessa Bouw (account assistant).

Over Toshiba Mobile Communications Division
Toshiba produceert al meer dan 15 jaar mobiele telefoons en heeft in 2001 wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren geleverd. Toshiba produceert veel van de belangrijkste onderdelen van een mobiele telefoon zelf, waaronder de schermpjes, de chips en de batterijen. Het bedrijf loopt ook voorop in de ontwikkeling van de mobiele technologieën zoals Bluetooth, de SD Card en MPEG4-chips.

Toshiba's mobiele communicatiedivisie in Europa werd opgericht in 2001 om de Europese markt voor 2.5G en 3G mobiele telefoons te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van deze divisie is gevestigd in Camberley, Verenigd Koninkrijk.

Over MCS
Monogram Communication Strategies (MCS) is een onafhankelijk communicatie adviesbureau. De dienstverlening van MCS richt zich met name op bedrijven in de sector informatie- en communicatietechnologie, maar het bureau is ook actief op andere gebieden (Discovery Networks Europe, Discovery Channel en Animal Planet). Tot de opdrachtgevers uit de ICT-industrie behoren zowel grote - al dan niet beursgenoteerde - organisaties, als middelgrote ondernemingen en kleine bedrijven, waaronder CMG, HP, Intel, Kodak, Microsoft, Multrix en SAP. Meer informatie over MCS is te vinden op: www.mcsonline.nl.