Ingezonden persbericht

Persbericht

INFO.NL EN DE LOTTO MAKEN TOTO-SCORE VIA SMS MOGELIJK

Amsterdam 19/11/2002

Info.nl en De Lotto hebben het mogelijk gemaakt om zelfs in het voetbalstadion of thuis voor de TV mee te doen met Toto-Score. Hiertoe heeft Info.nl voor De Lotto een SMS-platform gerealiseerd. De Lotto heeft Info.nl gekozen als partner op basis van haar bewezen track record in het realiseren van innovatieve toepassingen. Het SMS-platform is voorbereid op de introductie van nieuwe spelen en het gebruik van nieuwe kanalen, zoals I-mode.

Vanaf vandaag is het mogelijk om, naast internet, ook via SMS mee te doen met Toto-Score. Via www.toto.nl kunnen spelers zich registreren voor deelname aan SMS. Speciaal voor de wedstrijd Duitsland-Nederland kunnen spelers zich gratis laten registreren en eenmalig gratis een voorspelling uitbrengen op deze wedstrijd. De Lotto introduceert Toto-Score als eerste spel dat via de mobiele telefoon is te spelen.

De Lotto heeft Info.nl geselecteerd als partner voor de ontwikkeling, introductie en verdere uitbouw van het SMS-platform. Beide werkten ruim een jaar geleden ook al samen in het pilotproject Lucky Day via SMS. Het succes van deze pilot heeft geleid tot de definitieve introductie en uitbreiding van de spelen van De Lotto via SMS. Door de samenwerking met alle operators kan elke mobiele beller van 18 jaar of ouder aan deze spelen meedoen.

Info.nl heeft een uitgebreide ervaring in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve online toepassingen. Zo is het SMS-platform voor De Lotto voorbereid op de introductie van meerdere spellen en het gebruik van diverse kanalen, zoals bijvoorbeeld I-mode. Dit flexibele en schaalbare platform wordt gehost en beheerd door Info.nl, waarbij connecties zijn gemaakt naar de externe systemen van diverse mobiele aanbieders.
----
EINDE PERSBERICHT

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Info.nl / Roos Spier
Business Development
T: 020 â¤" 530 9100
Email: contact@info.nl
www.info.nl

Info.nl is sinds 1994 een full-service internetbureau. De ruim tachtig medewerkers zijn gespecialiseerd in en hebben een uitgebreide ervaring met het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve online toepassingen. Info.nl werkt onder andere voor Rabobank, Ben Nederland, Jaarbeurs Utrecht, De Lotto, Unilever.

Informatie over De Lotto:
Toto is een merk van De Lotto. De opbrengsten van Toto en de andere merken van De Lotto (Lucky Day, Lotto en De Nederlandse KrasLoterij) komen ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, welzijn en volksgezondheid. In totaal droeg De Lotto in 2001 bijna 53 miljoen euro af aan deze goede doelen en sinds haar oprichting in 1974 heeft De Lotto meer dan â'¬ 1 miljard afgedragen aan haar beneficianten.

De Lotto
Saskia Geradts
T: 070-321 63 21
M: 06-51602415
Email: geradts@lotto.nl
www.toto.nl