Actueel

Geen tijdelijke verdeling etherfrequenties commerciële radio
Bron: Rechtbank Rotterdam

Datum actualiteit: 19-11-2002

Het kabinet hoeft niet tussentijds een tijdelijke verdeling van de etherfrequenties voor de commerciële radio-omroep tot stand te brengen. Dat heeft de rechtbank Rotterdam vandaag beslist in twee door I.D.&T. Radio B.V. aanhangig gemaakte zaken.

De rechtbank kwam tot dit oordeel, omdat het kabinet uitdrukkelijk aan de Tweede Kamer heeft laten weten door te zullen gaan met de voorbereiding en de uitvoering van de vergelijkende toets met een financieel bod die moet leiden tot een definitieve verdeling van de beschikbare frequentieruimte voor een periode van acht jaar. Het kabinet heeft bovendien aangegeven het tijdschema te zullen aanhouden dat de rechtbank in een eerdere uitspraak van 11 oktober 2002 heeft bepaald. Dat houdt in dat het kabinet ervoor moet zorgen dat de frequenties uiterlijk per 1 juni 2003 worden verdeeld.

Ga naar betreffende uitspraak met nummer: AF0707

Zie het origineel http://www.rechtspraak.nl/act...ct_id=9742&i=&ti= http://www.rechtspraak.nl/act...id=9742&i=41&ti=3 . Zie het origineel http://www.rechtspraak.nl/act...ct_id=9742&i=&ti= .