Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 19-11-2002 Mediaberichten 19 november (12.00 uur)

VENLO Twee boetes bij controle afvaltransport

VENLO Bij een controle op afvaltransport heeft de politie in samenwerking met de douane Venlo maandag 2 processen verbaal opgemaakt.

Samen met de douane controleerde de politie maandag tussen 9.30 uur en 17.30 uur 55 transporten op de A67 bij de Keulse barriëre. Bij tien transporten ging het om afvaltransport. Er werden twee overtredingen geconstateerd. In een geval betrof het een transport waarbij de vergunning ontbrak. De chauffeur kreeg een boete van 1250 euro die direct werd betaald. Het tweede proces verbaal werd gegeven aan een chauffeur die gevaarlijke stoffen vervoerde maar dit niet middels identificatieborden op zijn vrachtwagen aangaf. Hij kreeg hiervoor een boete van 907 euro.

VENRAY Inbraak

VENRAY In de nacht van maandag op dinsdag is er ingebroken in een winkel aan de Hofstraat. Toegang tot de winkel werd verschaft door een deur te vernielen. Uit een vitrinekast is een aantal kristallen beeldjes ontvreemd. De totale waarde van de buit is net als de waarde van de aangerichte schade op dit moment nog niet bij de politie bekend.