Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 19-11-2002 Persberichten district De Leijgraaf

MEISJE GEWOND BIJ AANRIJDING

Maandagavond is bij een aanrijding op de kruising President Kennedylaan - Violierstraat - Mellesingel in Uden een 12-jarig meisje uit die plaats gewond geraakt. Het meisje gaf een tegemoetkomende auto
- die bestuurd werd door een 59-jarige man uit Oud-Turnhout - geen vrije doorgang, waarna zij tegen de linkervoorzijde van de auto reed. Het slachtoffer raakte gewond en is met diverse schaafwonden en een lichte hersenschudding overgebracht naar het ziekenhuis. Na behandeling kon zij naar huis.

JONGEREN AANGEHOUDEN VOOR DIEFSTAL

De politie heeft maandagavond drie jongeren aangehouden. Het drietal, afkomstig uit Veghel en in de leeftijden van 14, 15 en 16 jaar, had even tevoren vanuit een bromfiets die geparkeerd stond bij een woning aan de Gladiolenstraat in Veghel een c.d.wisselaar een en autoradiocassetterecorder weggenomen. Op aanwijzing van een van de verdachten vond de politie later in de nacht in een bosje aan de Leliestraat de vernielde c.d.wisselaar aan. Een van de verdachten had het apparaat kapot gegooid Na verhoor en proces-verbaal zijn de jongeren weer in vrijheid gesteld.

SNELHEIDSCONTROLE VEGHEL

Tijdens snelheidscontrole op de Corridor te Veghel op 19 november 2002 zijn 18 bestuurders bekeurd. Max. 80 km. Hoogst gemeten snelheid 93 km.