Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 19-11-2002 Persberichten district Den Bosch

DIEFSTAL TIJDENS CURSUS

In een gemeenschapsgebouw aan de Helftheuvelpassage in den Bosch zijn maandagavond diverse goederen gestolen. Tijdens de pauze van een cursus zijn onbekenden middels het vernielen van een raam het afgesloten lokaal binnengedrongen. De dieven namen zeven laptops, twee mobiele telefoons , een organizer en een portemonnee weg.

INBRAAK BEDRIJF DEN BOSCH

Bij een inbraak in een bedrijf aan de Lokerenpassage te Den Bosch in de nacht van 18 op 19 november 2002 zijn een nog onbekende hoeveelheid rookwaren weggenomen. De daders verschaften zich toegang tot het pand via het dak.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 55 jarige vrouw uit Den Bosch is op 19 november 2002 aangehouden ivm diefstal van 2 pakjes sigaretten uit een winkel aan Het Wielsem te Den Bosch.

AUTOINBREKER AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 17 jarige jongen uit Den Bosch is op 19 november 2002 aangehouden ivm inbraak in een auto aan de Oranje Nassaulaan te Den Bosch. De man kon op aanwijzing van een oplettende getuige worden aangehouden.

VERDACHTE BELEDIGING AANGEHOUDEN DEN BOSCH

Een 26 jarige man uit Vlijmen is op 19 november 2002 aangehouden ivm belediging van een ambtenaar van Stadstoezicht op de Wolvenhoek te Den Bosch.

AANRIJDING LETSEL DEN BOSCH

Bij een aanrijding op de kruising Pettelaarseweg - Gestelseweg te Den Bosch op 19 november 2002 omstreeks 12.25 uur is een 7 jarige jongen uit Den Bosch gewond opgenomen in het ziekenhuis in Den Bosch. Het slachtoffer stak door rood licht de weg over en werd aangereden door een 31 jarige automobiliste uit Den Bosch.