Ingezonden persbericht

persbericht

Bunnik, dinsdag 19 november 2002

citee bouwt aan de toekomst met vernieuwde webshop koopcitee

Neximus webshop 2.0 de motor van KoopCitee: dé voordeligste ICT-winkel op het Net!

De vernieuwde KoopCitee website en webshop (www.koopcitee.nl) zijn sterk verbeterd in functionaliteit, informatie inzake voorraadposities, kwaliteit van de gepresenteerde informatie, algemene presentatie en zoekfuncties.

KoopCitee sterk verbeterd

Michel de Man, divisie directeur products Citee: ¤oeDe KoopCitee site is sterk verbeterd in functionaliteit, informatie inzake voorraadposities, kwaliteit van de gepresenteerde informatie, algemene presentatie, zoekfuncties, etc. Wij zijn erg te spreken over de mogelijkheden die webshop 2.0 van Neximus ons biedt. Hiermee zijn wij onze klanten beter van dienst. Daarom wordt binnenkort in samenwerking met het nieuwe HP ook www.KoopHP.nl vernieuwd.⤝

â¤oeWij zullen daarnaast binnenkort ook dedicated websites als: www.KoopPCSoftware.nl voor Microsoft produkten, www.KoopNetworking.nl voor Cisco netwerkprodukten en www.KoopUltraData.nl voor ICT-supplies gaan opzetten.

Webshop 2.0

Tom Steenbakkers, account manager van Neximus: â¤oeDe door Neximus ontwikkelde webshop engine gaat slimmer om met productinformatie dan andere shops. Eigenlijk is het een configuratie tool. Binnen de shop worden producten gegroepeerd. Alleen onderdelen die op elkaar aansluiten worden getoond. Hierdoor kan de gebruiker gemakkelijk een eigen systeem bestellen zonder specifieke technische kennis.

Bestaande webshops bieden wel dezelfde producten, maar hier moet de bezoeker zelf op zoek gaan naar de juiste componenten die horen bij een systeem.

Over Citee

Citee is een ICT-integrator voor invoering, gebruik en exploitatie van moderne technologie, met een hoogwaardig aanbod van diensten en producten op basis van one-stop-shopping. Citee beschikt over ruim 325 medewerkers en is gevestigd in Den Haag.

Over Neximus

Neximus is sinds de oprichting in 1997 een gespecialiseerde internet dienstverlener. Neximus richt zich op het ontsluiten van digitale informatie door het ontwerpen, realiseren en integreren van informatie processen en webtoepassingen. Neximus werkt met en voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven en de overheid.

einde bericht

meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Tom Steenbakkers
030 - 659 26 36

t.steenbakkers@neximus.com

Neximus bv

Regulierenring 2

3981 LB Bunnik

Tel: 030 â¤" 659 26 36

Fax: 030 â¤" 659 26 46

E-mail: info@neximus.com

Internet: www.neximus.com