FENIT

Eerste FENIT-workshop Kwaliteitszorg op 20 november

25-10-2002 FENIT start op 20 november met de eerste van een zestal workshops rond verschillende thema's op het gebied van kwaliteitszorg. De workshops worden georganiseerd in samenwerking met het onafhankelijke, toonaangevende instituut INK.

De workshop op 20 november heeft als titel 'Stoppen met verbeteren is ophouden met goed te zijn'. Tijdens deze workshop geeft de heer Stassen, directeur van het INK, een algemene introductie van de inhoud van de workshopcyclus. Vervolgens wordt ingegaan op het belang van kwaliteitszorg voor uw organisatie, waarbij aandacht wordt gegeven aan diverse aspecten van kwaliteitszorg en -management in uw onderneming. Als onderdeel van de bijeenkomst wordt onder begeleiding van de heer Van Hoof met behulp van een elektronisch stemsysteem een quick scan uitgevoerd, op basis van het INK-managementmodel. Hiermee krijgt u een inventarisatie van de huidige situatie in uw bedrijf. De workshop begint om 15.30 uur en vindt plaats bij FENIT in Woerden.

Workshopcyclus Kwaliteitszorg
De workshop op 20 november is de eerste in een reeks van zes. De workshopcyclus heeft als doel organisaties te ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsvoering. In deze workshopcyclus komen actuele onderwerpen op het gebied van kwaliteitszorg in de IT-branche aan bod en wordt met name naar de praktische aspecten gekeken. Hiermee kunt u een goed kwaliteitsbeleid van uw bedrijf verder vormgeven. De workshops zijn bedoeld voor de directie of personen die betrokken zijn bij het kwaliteitsmanagement van een bedrijf.
Klik hier voor het complete overzicht van de workshops >> Complete programma 2002/2003 (pdf-bestand)

Kosten en aanmelden
Voor deze workshop vragen wij een bijdrage in de kosten van ¤ 25, - per persoon. Er is plaats voor maximaal 25 personen per workshop. U kunt zich aanmelden tot 8 november a.s. met behulp van een faxformulier. Naast aanmelding voor de eerste workshop kunt u zich nu al aanmelden voor de andere workshops. Schrijft u zich voor 8 november a.s. in voor de gehele cyclus, dan ontvangt u een korting van 20% op de kosten.
Klik hier voor het aanmeldingsformulier >> Aanmeldingsfax (pdf-bestand)

Meer informatie over de workshops bij: FENIT, Marlou Splinter, e-mail: marlou.splinter@fenit.nl

copyright FENIT 2002