Gemeente Harenkarspel


28-10-2002
Informatieavond Kern8-Jongerenwerk over alcohol/drugs voor ouders/verzorgers in bibliotheek
Hoe ga je als ouder(s)/verzorger(s) om met drugs/alcohol van jongeren

Denkt u dat uw zoon nog nooit gerookt, geblowd of gedronken heeft? Of weet u dat zeker? Wat zijn de effecten van hasj en weed? Heeft uw dochter wel eens een 'pilletje' geslikt? Uw zoon luistert niet, nadat u heeft gezegd dat hij moet stoppen met blowen! Wat weet U eigenlijk van drugs en alcohol?

Kern8-Jongerenwerk organiseert in samenwerking met de Brijder (verslavingszorg) in de openbare bibliotheek Harenkarspel (Oostwal 6 in Warmenhuizen)op woensdag 20 november a.s. om 20.00 uur een drugs/alcohol infoavond.
De avond staat in het teken van al deze vragen en de feiten over drugs- en alcoholgebruik onder jongeren. Daarnaast worden er ook tips gegeven over hoe je als ouder of verzorger om kunt gaan met experimenterende jongeren.
Het bevorderen van de communicatie tussen ouders en jongeren is het onderwerp van de
landelijke campagne 2002:

Ouders en andere geĂŻnteresseerden en belangstellenden zijn van harte welkom. Na een inleiding door een medewerker van de Brijder is er ruimte voor het stellen van vragen en kan men zijn/ haar kennis testen met het alcohol- en drugsbrein. Om 19.45 uur staat de koffie voor u klaar.
Vanaf 4 november kunt u in de bibliotheek een tentoonstelling over dit onderwerp bezichtigen.

Voor meer informatie belt u met jongerenwerker L. Leegwater 06-21920701.
Kern8-Jongerenwerk/ Harenkarspel
Postbus 10
1749 ZG Warmenhuizen
0226-396656/06-21920701