Katholieke Universiteit Nijmegen

Deelnemers gezocht
Internet-onderzoek naar zelfbeeld, geluk en motivatie Wie ben ik? Ben ik gelukkig? Ben ik tevreden met wat ik heb? Met wat ik ben? Wat wil ik bereiken? Wat vinden anderen van mij? Doe ik datgene wat ik zelf echt wil? Dit zijn vragen die iedereen zichzelf wel eens stelt. Roos Vonk, hoogleraar psychologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, is een grootscheeps internet-onderzoek gestart naar de vraag hoe mensen denken
over zichzelf, over hun leven, hun relaties met anderen. Over wat hen gelukkig maakt, wat hun doelen zijn, hoe ze zich voelen als ze die al dan niet bereiken. Kortom, de fundamentele vraag: wat beweegt de mens?

Vanaf december kunnen belangstellenden via internet aan dit onderzoek meedoen. Deelnemers worden gedurende ruim 4 maanden gevolgd. In de onderzoeksperiode worden op verschillende tijdstippen via internet vragenlijsten afgenomen.
Als u geïnteresseerd bent in thema¹s die met het zelfbeeld, welzijn en de drijfveren van mensen en van uzelf te maken hebben, zult u het leuk en interessant vinden om de vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u, als u tot het eind aan het onderzoek blijft meewerken, een verslag van de resultaten krijgen, alsmede een profiel van uw persoonlijke gegevens.

Meer informatie via: zelfbepaling@psych.kun.nl, opf telefoonnummer 024 - 36 126 88

20-11-2002