AXA Verzekeringen

Unirobe uitgebreid met Steegh Assurantiën

20 december 2002

Unirobe B.V., de groep van bemiddelingsbedrijven van AXA, neemt het Venlose kantoor Steegh Assurantiën B.V. over van ABN Amro.

Over Steegh Assurantiën B.V.
Bij Steegh Assurantiën B.V., de oudste, bekendste en grootste makelaar in assurantiën in Noord- en Midden-Limburg, werken 24 mensen. Als beëdigd assurantie-tussenpersoon en gevolmachtigdenbedrijf (Arag, Delta Lloyd, LAR Rechtsbijstand, Nationale Nederlanden, Royal & SunAlliance en De Goudse) heeft Steegh Assurantiën in zijn meer dan 72-jarig bestaan al vele honderden bedrijven en duizenden particulieren geholpen aan een goed en evenwichtig verzekeringspakket. In aanvulling daarop is het bedrijf al vele jaren actief in de markt voor de totale financiële dienstverlening. Piet van der Made is directeur van de onderneming. Naast de hoofdvestiging in Venlo bestaan twee kleinere kantoren in Brunssum en Leersum.

Over Unirobe
Inclusief Steegh Assurantiën telt Unirobe (keten van assurantiebedrijven van AXA) op dit moment 17 bedrijven. Er werken zo'n negenhonderd mensen verdeeld over bijna veertig vestigingen. Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Unirobe Groep B.V. is Joop van Berkum (63): "We willen met Unirobe zowel autonoom als door acquisities groeien. In het geval van Steegh gaat het om een acquisitie. Het is een kwalitatief goed, allround kantoor waar ervaren mensen werken. Kortom een kantoor dat goed past binnen Unirobe."

Unirobe uitgebreid met Steegh Assurantiën Foto: Vlnr: Dik Blomsteel (financieel directeur Unirobe Groep B.V.), Piet van der Made (directeur Steegh Assurantiën) en Joop van Berkum (voorzitter RvB Unirobe Groep B.V.)