Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 6 november 2002

Startbijeenkomst 'Scoren met breedtesport in Geldrop' DENK MEE OVER DE SPORTTOEKOMST VAN GELDROP

Op woensdag 20 november aanstaande wordt in het gemeentehuis de startbijeenkomst 'Scoren met breedtesport in Geldrop' gehouden. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het gemeentelijke sportstimuleringsbeleid en nodigen wij u uit om mee te denken over de toekomst van sport en bewegen in Geldrop. De bijeenkomst wordt gehouden in de raadzaal en begint om 19.30 uur.

Stelt u zich eens voor dat het 2010 is. Zijn er dan nog steeds dezelfde sportverenigingen en sportaanbieders? Zijn de straten, pleinen en velden leeg, of ziet u vele kinderen die meedoen aan sportactiviteiten in de wijk? De gemeente Geldrop wil de toekomst actief tegemoet treden en serieus werk maken van een stimulerend sportbeleid, meer nog dan nu het geval is.

STIMULERINGSREGELING BREEDTESPORT
De gemeente is van plan om gebruik te maken van de Stimuleringsregeling Breedtesport van de Rijksoverheid (ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport). De gemeente kan hiervoor sportprojecten indienen. Het bedenken van een projectaanvraag doet de gemeente niet alleen; ook u mag meedenken over de vraag hoe de gelden van de Rijksoverheid het meest effectief besteed kunnen worden.

AANMELDEN
Wilt u bij de startbijeenkomst aanwezig zijn? Meld u dan vóór 13 november aanstaande aan bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon 2893900.

MEER INFORMATIE
Voor meer informatie over breedtesport kunt u contact opnemen met de heren F. Dieters (tel. 2893885) of A. Vermeulen (tel. 2893786) van de gemeente Geldrop of met Karin van Leeuwen, consulent van de Stichting Sportservice Noord-Brabant, telefoon 013-5349027. Deze stichting begeleidt de bijeenkomst op 20 november.