FALK ESOLUTIONS

Falk eSolutions lanceert AdSolution 3.3


- Nieuwe mogelijkheden voor online adverteren
Moers - Falk eSolutions, een van de voornaamste aanbieders van ad server technologie in Europa, bracht vandaag AdSolution 3.3 op de markt. Deze ad server, waarmee bedrijven hun online advertisement volledig kunnen managen, is met enkele opmerkelijke features verbeterd. Enkele features in AdSolution 3.3 zijn:


- Bandbreedte Targetting

- Targetting op Stadsniveau

- Realtime campagne management

- AdSolution combineert Publisher en Agency functionaliteiten
Bandbreedte Targetting:

Via nieuwe bandbreedte targetting is het mogelijk verschillende campagnes of banners aan gebruikers met ISDN, modem- of breedbandconnecties te tonen. Hierdoor kan er bijvoorbeeld zonder kwaliteitsverlies een zware flashbanner geleverd worden aan mensen die een breedbandverbinding hebben en tegelijk een lichtere banner aan overige internetters. Aanbieders van breedband kunnen nu heel gericht campagnes inzetten die puur aan gebruikers van telefoon of langzame kabelverbindingen zijn gericht.

Targetting op stadsniveau:

AdSolution biedt de mogelijkheid om in elk land in Europa campagnes op stadsniveau te targetten. Falk eSolutions werkt samen met Quova, Inc., de marktleider op het gebied van IP herkenning, om deze geavanceerde tool voor regio targetting aan te bieden.

Realtime campagne management:

AdSolution 3.3 is een realtime ad server. Binnen twee minuten kunnen campagnes aangepast, rapporten gegenereerd en urgente problemen opgelost worden.

AdSolution combineert Publisher en Agency functionaliteiten:

Falk eSolutions weet dat mediabureaus, ad networks en websites hoge eisen stellen aan hun ad server. Er is geen verschil tussen de 'Agency'- en 'Publisher'-versie. Het zit allemaal in één programma. Met AdSolution 3.3 bepaalt de gebruiker het uiterlijk van de gebruikersinterface, en wordt dit aan zijn specifieke eisen aangepast.

Falk eSolutions werd in 1998 opgericht en heeft kantoren in Moers, Londen and München. Falk eSolutions ad server technologie 'AdSolution' is een professionele ad server voor het beheren van banner-campagnes. De volledige realtime ad server verwerkt momenteel meer dan 2 miljard ad impressies per maand voor meer dan 100 klanten. Onder partners en klanten zijn o.a. uitgeverijen, mediabureaus en grote websites te vinden. Voorbeelden van klanten zijn ad pepper, MEDIACOM en orangemedia.de.

De website kunt u vinden op www.falkag.com.

U kunt contact opnemen met Falk eSolutions (hoofdkantoor) via telefoonnummer
+49-2841 90973-30 en Erwin Plomp via +31 6 2444 7434, of e-mail naar plomp@falkag.com.

20 nov 02 09:18