Gemeente Stadskanaal

Nieuwsberichten

20-11-2002
Wet Milieubeheer

In het publieksbureau van de gemeente Stadskanaal ligt vanaf heden ter inzage:

de openbare kennisgeving ontwerpbeschikking inzake de aanvrage van:
* GGZ Groningen , E6 in Zuidlaren inzake een veranderingsvergunning voor het dagactiviteitencentrum voor verstandelijk gehandicapten aan de Vlaanderenlaan 7 in Stadskanaal.

Wij zijn van plan op deze aanvrage een positief besluit te nemen. In het belang van de bescherming van het milieu is een aantal nieuwe voorschriften gesteld.

Gemotiveerde bedenkingen tegen een ontwerp- beschikking kunnen zowel schrifte-lijk als mondeling door een ieder worden gemaakt voor 19 december 2002. Indien gewenst, worden de persoonlijke gegevens van degene die bedenkingen indient, niet bekendgemaakt. Het verzoek daartoe moet schriftelijk, tegelijkertijd met de bedenkingen bij het gemeentebestuur worden ingediend.
Als u behoefte heeft aan het beleggen van een openbare zitting, dan horen wij dat graag vóór 5 december 2002 van u.

Binnengekomen meldingen:
Ex artikel 8.40 Wet milieubeheer:

* v.v. Onstwedder Boys, p/a Verlengde Luringstraat 8 in Onstwedde en v.v. SETA, Schoolstraat 104B in Musselkanaal inzake het van toepassing worden van het Besluit horeca-, sport- en recreatie-inrichtingen milieubeheer op respectievelijk het sportcomplex aan de Lijnackerslaan in Onstwedde en het sportcomplex aan de Schoolstraat 104b in Musselkanaal;
* Antonius Parochie, Sluisstraat 78 in Musselkanaal inzake het van toepassing worden van het Besluit woon- en verblijfsgebouwen milieubeheer voor het kerkgebouw aan de Sluisstraat 78 in Musselkanaal.

Opgemerkt wordt dat de publicatie van deze meldingen slechts een wettelijk verplichte bekendmaking inhoudt. Van de meldingen zelf kan in het gemeentehuis kennis worden genomen.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal.

Voor nadere inlichtingen: E.P. Hoek, 0599-631605.