Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-11-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.45 uur

Ten val na bijna aanrijding kat

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag raakte een bromfietster gewond nadat zij was gevallen. Omstreeks 18.00 uur reed de 19-jarige bromfietster uit Amersfoort over de Noordewierweg. Ze moest hier uitwijken voor een kat. Dit lukte maar kwam door de manouvre ten val. Hierdoor liep ze een pijnlijke knie op en werd vervoerd naar het ziekenhuis. De kat was verdwenen.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op woensdagochtend werd een automobilist gecontroleerd en hij bleek onder invloed van alcohol. Omstreeks 00.25 uur zagen agenten de 33-jarige man uit Amersfoort rijden over de Lancering en controleerden hem. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en de man blies op het bureau 0.65 promille. Met een boete van 190 Euro en een rijverbod van 1 uur kon hij het bureau weer verlaten.

Klappen na verkeersconflict

AMERSFOORT- Op dinsdagochtend kreeg een automobilist meerdere klappen door een nog onbekende fietser. Omstreeks 08.45 uur reed een 25-jarige man uit Amersfoort over het Kleine Spui en voor hem stak een fietser plotseling over. De fietser dacht vervolgens dat de automobilist zijn middelvinger opstak. De fietser stapte af, trok het autoportier open en schopte de Amersfoorter meerdere keren. De automobilist trok zijn portier snel dicht en reed weg. De fietser is op dit moment nog onbekend en de politie is bezig zijn identiteit te achterhalen.