Chrysler Nederland

LPG informatie

Invoer auto

20 november 2002

Céline Dion wordt boegbeeld Chrysler
Chrysler gaat samenwerken met de wereldberoemde, succesvolle Canadese zangeres Céline Dion. Beide partijen hebben een meerjaren overeenkomst gesloten voor samenwerking bij diverse marketing-, promotie- en reclame-activiteiten, ter ondersteuning van de introductie van nieuwe Chrysler-modellen.


* Meerjaren overeenkomst start begin 2003
* Speciale Céline Dion Chrysler song

* Kwaliteiten wereldster en Chrysler sluiten perfect aan
Het eerste resultaat is begin 2003 te zien en te horen in een tv-commerical waarin Céline Dion en haar muziek een rol spelen. Dit is dan direct de start van een uitgebreide campagne met onder meer speciale optredens door Céline Dion, promotiecampagnes richting consumenten, interactieve communicatie en televisieprogrammas. Bovendien wordt voor Dion een geheel nieuwe Chrysler song geschreven.

Muziek is emotie, autos zijn dat ook, zegt Jim Schroer, Executive Vice President Global Sales en Marketing van de Chrysler Group. Dit is de soort harmonieuze samenwerking waarvan je doorgaans alleen maar kunt dromen. Het is prachtig om te kunnen samenwerken met een internationale ster met de allure van Céline Dion. Zij is in feite de personificatie van het Chrysler-motto Drive Equals Love.

Met haar muzikale kwaliteiten heeft Céline Dion een niveau bereikt dat volmaakt aansluit bij de creativiteit van het design en de innovatieve techniek van de huidige en toekomstige Chrysler-modellen. Schoonheid, romantiek en verfijning; daar draait het zowel bij haar muziek als bij onze producten om. De muziek van Céline Dion belichaamt de essentie van de autos die wij op de markt brengen. Bovendien spreekt zij jonge mensen aan en hun aandacht willen wij óók voor ons merk en onze modellen. Hoe belangrijk haar rol is, zal blijken bij de introductie van bijvoorbeeld de Chrysler Crossfire, aldus Schroer.

Ik ben heel enthousiast over deze samenwerking, aldus Céline Dion. Samenwerken met mensen die zo gepassioneerd zijn bij wat zij doen, voelt goed. De Chrysler Crossfire is hier een geweldig voorbeeld van.

Over Céline Dion

In haar bijzondere carrière heeft Céline Dion tot dusver meer dan 150 miljoen albums verkocht. Ze won zes keer een Grammy Award en haar muziek werd bekroond met twee Oscars, waaronder die voor beste titelsong bij de film Titanic. In 1996 werd zij door een groot televisiekijkend publiek gekozen tot Artiest van het Jaar, een eer die haar in 1998 opnieuw te beurt viel. Van haar meest recente album A New Day has Come zijn sinds de release in maart van dit jaar al acht miljoen exemplaren over de toonbank gegaan.