Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Infonet breidt uit in Roemenië

Amstelveen, 19 november 2002 - Infonet gaat vanaf heden ook de Roemeense markt bedienen.
Infonet Roemenië, gaat klanten bedienen in de branches financiën, overheid, defensie en transport en werkt samen met Datek Telecom SA, dat zijn activiteiten in 1994 is gestart en sindsdien snel is gegroeid. Het portfolio zal variëren van Global Frame Relay en inbeldiensten tot het aanbieden van de vrij recent geïntroduceerde dienst IP VPN Secure (Infonet's nieuwste IP-dienst met Classes of Service). Daarnaast zullen er ook diensten aangeboden worden inzake consultancy en analyses van netwerk-applicaties.

Het kantoor van Infonet Roemenië is gevestigd in Boekarest en wordt aangestuurd door Managing Director, Leonard Lichi. Het Infonet team bestaat uit 45 ervaren IT-specialisten en staat garant voor optimale klantenservice en support.

"Het doet ons, Infonet Roemenië, een groot genoegen onze klanten toegang te bieden tot het wereldwijde netwerk van Infonet. Wij willen dan ook alle multinationale klanten van Infonet die zich ook op deze markt zullen gaan begeven, welkom heten", aldus Leonard Lichi, Managing Director van Infonet Roemenië.
"Na onze recente bekendmaking van een nieuwe Infonet-vestiging in de Slowaakse Republiek zijn wij
erg blij met de voortzetting van onze uitbreiding in Oost-Europa, een belangrijke markt voor multinationale ondernemingen die op zoek zijn naar gegarandeerde service-niveau's," aldus José Collazo, Chairman, President and CEO van Infonet.


---
Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht