Gemeente Nijefurd


Subsidie voor ICT-Samenwerkingsverband
Workum, 20 november 2002. Het ICT samenwerkingverband zuidwest Fryslân, bestaande uit de gemeenten Bolsward, Gaasterlân Sleat, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd en Wûnseradiel heeft bericht ontvangen van de voorzitter van de commissie Innovatie Openbaar Bestuur InAxis- dat zij mogen rekenen op een bijdrage van 90.000,-- voor de stimulering van het uitvoeren van het experiment op het gebied van Informatie Communicatie Technologie.

De uitvoering van het experiment is gericht op een verbetering van de dienstverlening aan de burgers en op een verhoging van de arbeidsproductiviteit in het openbaar bestuur in de zes deelnemende gemeenten.

De reden voor de toekenning van de bijdrage aan het project is dat de commissie het voorgestelde experiment mede in vergelijking tot andere ingediende aanvragen- in het bijzonder innovatief acht vanwege de vormgeving van het gemeentelijke samenwerkingsverband op het gebied van ICT.

Tevens heeft de commissie de overdraagbaarheid van de resultaten van het experiment als positief beoordeeld.

De Commissie Innovatie Openbaar Bestuur InAxis is ingesteld door de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Gewijzigd op 20-11-2002 13:19:00 door Afd. Voorlichting terug terug

Goede beoordeling website
De organisatie webdam heeft bij de jaarlijkse monitor de gemeente Nijefurd goede...
Gratis raads- en commissiestukken
Collectenrooster Gemeente Nijefurd
Nieuwe vergaderorde vanaf 14-03-2002