Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 20-11-2002 Persbericht district Maasland

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGEN AGENT, Geffen

Een 39-jarige inwoner van Geffen is dinsdagavond aangehouden in zijn woning. De politie was ter plaatse gekomen om te bemiddelen tussen een conflict met de verdachte en zijn buren. Tijdens het gesprek dat de agenten met hem voerden, uitte hij bedreigingen tegen één van de agenten. Hierop werd hij aangehouden. Hij is de volgende dag met een proces-verbaal heengezonden.

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Oss

Een 43-jarige inwoner van Dreumel is afgelopen nacht aangehouden in zijn auto op de Geurdenhof in Oss. Na onderzoek bleek de man ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken te hebben. Tevens bleek het rijbewijs van de man al eerder ingevorderd te zijn. Hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 8 uur.

WONINGINBRAKEN, Heesch

Onbekenden hebben vannacht in vier woningen in Heesch ingebroken. Twee woningen aan De Potbreker werden bezocht. Een woning aan Het Erp en een woning aan De Kropaar kregen eveneens een bezoek van het inbrekersgilde. De onbekenden verschafte zich toegang tot door een slot van een deur open te breken aan de achterkant van de woningen. Er worden ondermeer mobiele telefoons en geld vermist.

SNELHEIDSCONTROLE, Oss

De politie heeft woensdagochtend een snelheidscontrole gehouden op de Zaltbommelseweg in Oss. In totaal werden 24 automobilisten bekeurd voor te hard rijden. De hoogst gemeten snelheid was 88 km/u terwijl 50 km/u is toegestaan.

Diezelfde ochtend hield de politie ook een snelheidscontrole op de Wethouder van Eschstraat in Oss. Daar werden 19 bestuurders bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 76 km/u terwijl 50 km/u is toegestaan.