Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 20-11-2002 Persbericht district Aa & Dommel

MET DRANK OP ACHTER HET STUUR, Haaren

Een 44-jarige inwoner van Oisterwijk is dinsdagnacht aangehouden in zijn auto op de Engel Witloxstraat te Haaren. Na onderzoek bleek de man te veel gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en tegen de bestuurder wordt proces-verbaal opgemaakt.

Woensdagochtend werd een 56-jarige Bossche automobilist aangehouden op de Lindelaan in Helvoirt. Na onderzoek bleek de man te veel gedronken te hebben. Hij kreeg een rijverbod van 2 uur en een boete van EUR 190.

VERDACHTEN SNELKRAAK AANGEHOUDEN, Boxtel

In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de politie een melding van een snelkraak in een winkel aan de Stationsstraat te Boxtel. De verdachten een 32-jarige inwoonster van `s-Hertogenbosch en een 25 jarige man uit die plaats, zijn aangehouden. Getuigen hadden een man en een vrouw weg zien rijden in een auto bij de winkel waar zojuist een snelkraak was gepleegd. De gewaarschuwde politie zag de vermoedelijke auto met hoge snelheid over de N65 in de richting van Vught rijden. Op de Koepelweg in Vught troffen de agenten de auto aan. In de struiken op de hoek Koepelweg/J.F. Kennedylaan worden de verdachten aangetroffen. Na onderzoek bleek de auto als gestolen gesignaleerd te staan. In de auto werd geld aangetroffen dat vermoedelijk afkomstig was uit de winkel aan de Stationsstraat. Beide verdachten zijn aangehouden inzake inbraak. Ze zijn voor verder onderzoek ingesloten.

VERDACHTE DIEFSTAL AUTO AANGEHOUDEN, Vught

Een 17-jarige inwooner van Vught is door de politie op de De Breautelaan in zijn woonplaats aangehouden. Agenten zagen de verdachte in een auto rijden op de De Breautelaan. Ze gaven hem een stopteken teneinde de auto te controleren. Na onderzoek bleek de auto die avond gestolen te zijn vanaf de Michiel de Ruyterweg in Vught. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

DIEFSTAL AUTO, Vught

Vanaf Klein Brabant in Vught hebben onbekenden vannacht een auto gestolen. Het betrof een grijze Audi A3 met het kenteken 86-DX-DP.

VERDACHTEN AFSTEKEN VUURWERK BEKENNEN VERNIELING, Haaren

Op donderdag 14 november hield de politie op het Tempeliersdal in Haaren acht verdachten (15, 15, 16,16,16, 17, 17, en 20 jaar oud) uit Haaren en één 16-jarige verdachte uit Helvoirt aan voor het afsteken van vuurwerk. Ze waren op heterdaad betrapt door een aantal aanwezige agenten. Drie van de verdachten hebben gisteren bekend in de nacht van 12 op 13 november een schijnwerper ter waarde van EUR 250 vernield te hebben op de Burgemeester Panisstraat in Haaren. Overigens zijn alle verdachten voorgedragen voor een alternatieve straf.