Gemeente Heeze-Leende


Inhaaldag meningokokkenvaccinatie

Begin oktober heeft de GGD Zuidoost-Brabant de grootschalige vaccinatiecampagne tegen meningokokken C afgerond.

Voor al diegenen die vanwege omstandigheden niet in staat waren om tijdens deze campagne hun vaccinatie te halen organiseert de GGD Zuidoost-Brabant nog een eenmalige inhaaldag. Dit is de laatste mogelijkheid om een gratis vaccinatie te krijgen. De inhaaldag vindt plaats op woensdagmiddag 20 november 2002 om 14.30 uur op de volgende locaties:
Best, Sporthal Naestenbest, Prinses Beatrixlaan 27 Valkenswaard, Sporthal De Belleman, Bruninckxdal 2 Helmond, Sporthal Veka, Deltaweg 201 (bij Mc Donalds)

Alle kinderen die zijn geboren tussen 1 juni 1983 en 1 juni 2001 en woonachtig zijn in het werkgebied van de GGD Zuidoost-Brabant komen in aanmerking voor deze vaccinatie. Het is wel belangrijk om een legitimatiebewijs mee te nemen. Ook kinderen die vanwege hun verblijfstatus niet in de gemeentelijke basisadministratie zijn opgenomen en die in de regio verblijven, worden uitdrukkelijk uitgenodigd voor deze vaccinatie. Alle kinderen die na 1 juni 2001 zijn of worden geboren, krijgen de meningokokkenvaccinatie sinds 1 september 2002 binnen het reguliere Rijksvaccinatieprogramma. Dit gebeurt samen met de BMR-prik op de leeftijd van 14 maanden. Informatie over de inhaaldag is te krijgen via het telefoonnummer: 0492-56 62 90.