Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

RAMSES SHAFFY
PERSOONLIJK AANWEZIG BIJ OPENING KUNST EN ANTIEK BEURS.

Pas nu is bekend geworden dat Ramses Shaffy zelf ook aanwezig zal zijn, als woensdag 20 november a.s. om 20:00 uur Liesbeth List de beurs GRANTIQUE ROTTERDAM en de daar te houden expositie van werken van Ramses, officieel opent. Hij is zeer verguld met deze expositie en heeft alles in het werk gesteld om hierbij aanwezig te kunnen zijn, zoals ook bij de uitreiking van de ridderorde aan Liesbeth List. De Schilderijen van zijn hand zijn o.a. opgehaald bij Shireen Stroker, Kitty Courbois, Pieter Fleury en Liesbeth List. Allen hebben spontaan meegewerkt om de werken uit te lenen, waaronder ook zijn accountant waar veel werken zijn ondergebracht.

Op de beurs wordt door ruim 50 exposanten uit Duitsland, België, Italië en Nederland het beste getoond op het gebied van antiek, juwelen, Art Deco en Jugendstill en moderne kunst, dit alles in de Cruise Terminal op de Kop van Zuid (Wilhelminakade 699) te Rotterdam. De beurs is geopend van 21 t/m 25 nov.
Do. en vrij. van 13:00 tot 22:00 za., zon. en ma. van 11:00 tot 18:00. Informatie: 070-3614959 of kijk op WWW.ALLUREPRODUCTIES.COM