Gemeente Son en Breugel


Avond voor nieuwe inwoners op 21 november
22-10-2002
De gemeente organiseert een informele avond voor alle nieuwe inwoners. Alle mensen die tussen 1 oktober 2001 en 14 oktober 2002 in Son en Breugel zijn komen wonen krijgen een schriftelijke uitnodiging. Deze avond is in het gemeentehuis, tussen 20.00 en 22.00 uur

Op donderdag 21 november a.s. wordt de hal van het gemeentehuis omgetoverd tot informatiemarkt en in de raadzaal kunnen de gasten kennismaken met de burgemeester, de wethouders, raadsleden en ambtenaren. Ook is er een fotopresentatie te zien van de gemeente. Wij hopen dat het een gezellige avond wordt zodat onze nieuwkomers zich goed thuis zullen voelen in ons dorp. Als u in genoemde periode in Son en Breugel bent komen wonen dan zijn u en uw huisgenoten van harte welkom. Uiteraard zal een hapje en een drankje niet ontbreken. Noteert u alvast 21 november in uw agenda?

Al langer in Son en Breugel?
Als u al wat langer in ons dorp woont bent u s middags ook van harte welkom. We kunnen ons voorstellen dat ook u belangstelling heeft voor de actualiteit in onze gemeente. Tussen 16.00 en 18.00 is de informatiemarkt speciaal voor u. In de raadszaal tonen wij u de fotopresentatie van onze gemeente.